PROSIDBA U PARIZU: Verili se Šon Pen i Šarliz Teron

Izvor: Kurir, 30.Dec.2014, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROSIDBA U PARIZU: Verili se Šon Pen i Šarliz Teron

Izvor blizak paru rekao je da je Šon pitao Šarliz da njihova veza pređe na sledeći nivo

Šon Pen (54) i njegova devojka glumica Šarliz Teron (39) verili su se tokom romantičnog putovanja u Pariz.

Glumcu će to biti treći brak po redu. Njih dvoje se zabavljaju tek godinu dana, od decembra 2013. godine.

Izvor blizak paru rekao je da je Šon pitao Šarliz da njihova veza pređe na sledeći nivo. Glumčev prvi brak bio je sa pop >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kraljicom Madonom 1985. godine, ali su se razveli posle 3 godina braka.

Zatim, Pen je oženio koleginicu glumicu Robin Rajt, ali su se razveli 2010. Za Šarliz je ovo prvi put da staje na ludi kamen.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarliz Teron i Šon Pen se verili u Parizu

Izvor: Svet plus, 30.Dec.2014

Holivudske zvezde Scaron;on Pen i Scaron;arliz Teron verili su se u romantičnom Parizu, posle godinu dana ljubavne romanse. nbsp;

Nastavak na Svet plus...

Verili se Šon Pen i Šarliz Teron

Izvor: Story, 30.Dec.2014

Pedesetčetvorogodišnji glumac i njegova petnaest godina mlađa devojka i koleginica Šarliz Teron verili su se tokom romantičnog putovanja u Pariz...Šarliz Teron i Šon Pen, foto: Profimedia..Izvor blizak paru rekao je da je Šon pitao Šarliz da njihova veza pređe na sledeći nivo, nakon čega...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.