Izvor: Kurir, 21.Avg.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemice osvojile bronzanu medalju pobedom nad Japanom

PEKING, 21. avgusta 2008. (Beta) - Ženska fudbalska reprezentacija Nemačke osvojila je danas bronzanu olimpijsku medalju, pošto je u meču za treće mesto savladala Japan sa 2:0. Dvostruki strelac za Nemice bila je rezervna igračica Fatmira Bajramaja u 69. i 87. minutu. U finalu ženskog olimpijskog fudbalskog turnira kasnije danas igraju Brazil i SAD.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Holanđanke olimpijske vaterpolo šampionke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2008

PEKING - Ženska vaterpolo reprezentacija Holandije osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu, pošto je danas u finalu pobedila selekciju Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 9:8 (4:2, 1:3, 2:1, 2:2)...Bronzanu medalju osvojila je Australija, koja je u meču za treće mesto posle...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.