Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2016, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ulasku u Austriju u kombiju pronađeno 17 migranata

BEČ - Austrijska policija saopštila je da je pronašla 17 migranata u kombiju koji je pokušao da uđe u zemlju iz pravca Mađarske.

Policija u provinciji Burgenland saopštila je da je vozilo sa rumunskim tablicama zaustavljeno danas radi rutinske granične kontrole na auto-putu A4 u Nikelsdorfu, jugoistočno od Beča.

Policija je saopštila je da je u vozilu pronađeno 11 muškaraca i šest žena, od kojih je sedmoro iz Iraka, sedmoro iz Avganistana, dvoje iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Sirije i jedna osoba iz Pakistana.

Prebačeni su u policiju u mjestu Ajnštat.

Vozač kombija, 30-godišnji Rumun, uhapšen je zbog krijumčarenja ljudi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušaj krijumčarenja migranata u Austriji

Izvor: RTS, 12.Jun.2016

. Austrijska policija je nakon rutinske kontrole u kombiju rumunskih registracionih oznaka, u blizini austrijsko-mađarske granice, pronašla 17 migranata.

Nastavak na RTS...

Austrija: Otkriveno 17 ilegalaca u kamionu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jun.2016

Austrijska policija osujetila je pokušaj krijumčarenja 17 lica iz Mađarske u Austriju. Na autoputu A4, u noći na nedelju, policajci su prilikom granične kontrole na prelazu Nikelsdorf otkrili 17 izbeglica - šest žena i 11 muškaraca iz Iraka, Avganistana, Sirije i Pakistana. Njih je kamiončićem...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.