Austrijska policija pronašla 17 migranata

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jun.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrijska policija pronašla 17 migranata

Austrijska policija pronašla je danas 17 migranata u kombiju koji je ušao u tu zemlju iz Mađarske.

Kako se navodi, u vozilu se nalazilo 11 muškaraca i šest žena, sedam migranata iz Iraka, sedam iz Avganistana, dvoje iz Sirije i jedan iz Pakistana.

Oni su uhapšeni i sprovedeni u obližnju policijsku stanicu, a vozač kombija, tridesetogodišnji državljanin Rumunije, takođe je uhapšen zbog krijumčarenja ljudi.

Kombi sa rumunskim registarskim tablicama zaustavljen je jutros na auto-putu A4, u blizini austrijsko-mađarske granice, radi rutinske kontrole, saopštila je policija iz provincije Bergenland.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Austrijska policija privela 17 migranata

Izvor: B92, 12.Jun.2016

Beč -- Austrijska policija pronašla je 17 migranata u kombiju koji je ušao u tu zemlju iz Mađarske...Kako se navodi, u vozilu se nalazilo 11 muškaraca i šest žena, sedam migranata iz Iraka, sedam iz Avganistana, dvoje iz Sirije i jedan iz Pakistana...Oni su uhapšeni i sprovedeni u obližnju policijsku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.