Mobilni toalet u parku pun marihuane /FOTO

Izvor: B92, 11.Avg.2016, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mobilni toalet u parku pun marihuane /FOTO

Vašington -- Muškarac u Oregonu pronašao je u parku mobilni toalet pun marihuane, saopštila je policija.

Policija u Oregonu je postavila fotografije toaleta na društvene mreže, navodeći da se radi o najvećoj zapleni marihuane u istoriji te američke države.

Šef policije Ken Luis rekao je novinarima da još nema informacija kako je marihuana završila u mobilnom toaletu.

On je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da radnici javne čistoće, koji su tri sata ranije obišli toalet, nisu pronašli ništa sumnjivo.

Proizvodnja marihuane na jugu Oregona je veoma česta, mahom zbog povoljnih vremenskih uslova za uzgoj na otvorenom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) NAJVEĆA ZAPLENA IKADA: U parku pronašao mobilni toalet pun marihuane

Izvor: Kurir, 11.Avg.2016

...Policija u Oregonu je postavila fotografije toaleta na društvene mreže, navodeći da se radi o najvećoj zapleni marihuane u istoriji te američke države..Šef policije Ken Luis rekao je novinarima da još nema informacija kako je marihuana završila u mobilnom toaletu..On je kazao da radnici javne...

Nastavak na Kurir...

FOTO: Toalet u parku pun marihuane

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2016, 14:31

Jedan muškarac u Oregonu pronašao je u parku mobilni toalet pun marihuane...Policija u Oregonu je postavila fotografije toaleta na društvene mreže navodeći da se radi o najvećoj zaplenjenoj količini marihuane u istoriji te američke države...Šef policije Ken Luis poručio je novinarima da još...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.