Mladić u Nišu izboden na smrt

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić u Nišu izboden na smrt

Nišlija Vuk S. (22) ubijen je sa više uboda nožem sinoć oko 20 časova u tuči na Bulevaru Nemanjića u Nišu, preko puta Parka Svetog Save. Niška policija uhapsila je Dimitrija S.(22) zbog sumnje da je naneo četiri ubodne rane nožem Vuku S.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Mladić izboden nasmrt

Izvor: B92, 10.Feb.2014

Niš -- Mladić V.S.(22) preminuo je od ubodnih rana nanetih nožem na Bulevaru Nemanjića, a policija traga za napadačima, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi...Mladić je izboden na Bulevaru Nemanjića preko puta parka Sveti Sava oko 20 časova i odmah je prebačen u Urgentni centar gde su lekari...

Nastavak na B92...

Mladić u Nišu izboden na smrt

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Feb.2014

Nišlija Vuk S. (22) ubijen je sa više uboda nožem večeras oko 20 časova u tuči na Bulevaru Nemanjića u Nišu, preko puta Parka Svetog Save. Kako nezvanično saznajemo policija intenzivno traga za Dimitrijem S. (20) i Milošem S. (20) koji se sumnjiče za učešće u ubistvu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.