Kim Vajld : od velike pop zvezde do pijane  pevačice u podzemnoj železnici

Izvor: Blic, 15.Dec.2012, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Vajld : od velike pop zvezde do pijane pevačice u podzemnoj železnici

Da je slava prolazna, a život velikih muzičkih zvezda neizvestan, pokazuje primer Kim Vajld. Objavljen je snimak na kojem pedesetogodišnja pevačica sa svojim bratom Rikijem peva u jednoj podzemnoj železnici u Londonu. Jedino po čemu su je putnici prepoznali bio je njen glas.

- Kim Vajld i njen brat Riiki pevaju serenade putnicima nakon Medžik božićne zabave. Imala sam stvarno užasan dan, ušla sam u podzemnu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i nisam mogla da pronađem slobodno mesto. U jednom trenutku muškarac je izvukao gitaru i rekao: 'Idemo!' Tada je pijana žena počela da peva, Bila je to stvarno Kim Vajld! To mi je ulepšalo šugavi dan. Hvala ti! Ona je apsolutna legenda- napisla je Ketrin Ims koja je objavila ovaj video snimak .

Pogledajte> Kim Vajld peva u podzemnoj londonskoj železnici:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kim Vajld našla gažu u podzemnoj željeznici

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Dec.2012

LONDON - Da je slava prolazna, a život velikih muzičkih zvijezda neizvjestan, pokazuje primjer Kim Vajld.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nekad popularna Kim Wilde danas peva u metrou!

Izvor: Tracara.com, 16.Dec.2012, 12:33

Kim Wilde je osamdesetih vladala svetskom muzičkom scenom, ali je nažalost njeno vreme prošlo. Pevačica je toliko osiromašila da sada peva po – metroima!Kim je usnimljena kako sa bratom Rickyjem u jednom metrou izvodi svoju muzičku tačku! On je svirao gitaru, a ona je vidno pripita pevala. Klip...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.