Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Dec.2011, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JS: Tadić bi trebao ponovno pozvati na uklanjanje barikada

Predsjednici četiri općine sa sjevera Kosova danonoćno moraju zasjedati  da bi prije 5. decembra, kada se očekuje stav EU o kandidaturi Srbije, donjeli odluku o uklanjanju barikada, izjavio je predsjednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković. On je pozvao predsjednika Srbije Borisa Tadića da još jednom pozove čelnike općina Zubin Potok, Kosovska Mitrovica, Leposavić i Zvečan i Srbe sa sjevera Kosova da uklone barikade.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Kandidatura Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palma: Ukloniti barikade pre 5. decembra

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2011

Predsednici četiri opštine sa severa Kosova danonoćno moraju da zasedaju da bi pre 5. decembra, kada se očekuje stav EU o kandidaturi Srbije, doneli odluku o uklanjanju barikada, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković...On je pozvao predsednika Srbije Borisa Tadića da još...

Nastavak na Vesti-online.com...

Na Kosmetu mirno, ali napeto

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2011, 15:58

KOSOVSKA MITROVICA - Situacija na sjeveru Kosova je mirna, ali vrlo napeta jer Srbi ne odustaju od blokade puteva, dok istovremeno strepe od mogućih akcija Kfora, posebno poslije poziva predsjednika Srbije Borisa Tadića da uklone barikade jer je to nacionalni interes Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.