Grafomondžija čeka MTV nagradu

Izvor: Blic, 03.Nov.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grafomondžija čeka MTV nagradu

Naš di-džej Marko Milićević, poznatiji pod imenom Gramophondzie, ima priliku da uđe u finale za najboljeg evropskog izvođača na MTV dodeli nagrada, a ukoliko dobije dovoljan broj glasova za prvo mesto, Marko će nagradu primiti od tinejdž zvezde Džastina Bibera.

Finalisti će biti poznati sutra, a konačni pobednik će biti proglašen 7. novembra, kada će se održati dodela nagrada u Madridu. Poznati muzičar se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenutno nalazi na turneji po dalekoj Australiji, ali ukoliko se nađe među top pet izvođača, sigurno će promeniti svoj raspored gostovanja.

Glasanje za najboljeg evropskog izvođača još uvek traje, a svoj glas možete dati Marku na sajtu ema.mtvadria.com/vote. Trenutno prvih pet finalista su Afromental iz Poljske, Enrike Inglesijas iz Španije, Ina iz Rumunije, Marko Menjoni iz Italije i pobednik Evrovizije Rus Dima Bilan. Pored njih na listi se nalazi još 17 izvođača, od kojih su poznatiji Sakis Ruvas iz Grčke i Svediš Haus mafija iz Švedske.

Gramophondzie je ušao na ovu listu kao pobednik regionalnog MTV takmičenja, gde je pobedio u konkurenciji u kojoj su se našli reper Edo Maajka, hrvatski pevač Džiboni i grupe "Leelojamais” i "Negativ”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Eva Longorija dodeljuje MTV nagrade

Izvor: S media, 03.Nov.2010

Dodela MTV EMA 2010 nagrada, koju će voditi glumica Eva Longoria, prenosiće se uživo iz madridske dvorane Caja Magica u nedelju, 7. novembra. Red Carpet Live Show počinje u 20h, dok spektakularna ceremonija dodele nagrada počinje u 21h...Impresivan spisak izvođača koji će nastupiti 7. novembra...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.