FARMA ŠTAPIĆI: Marko i Svetlana idu u izolaciju!

Izvor: Kurir, 16.Nov.2013, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA ŠTAPIĆI: Marko i Svetlana idu u izolaciju!

Ivan Marinković postavio je Romanu i Marku Vukotića za sluge, a večeras farmeri odlučuju ko od njih dvoje ide u izolaciju

Duelisti ove nedelje su Marko i Svetlana.

Farmeri su najviše štapića dali Marku, dok je publika najmanje glasova dala Svetlani.

Oni su mahom govorili kako su im oba farmera draga i kako su se jedva odličili za jedno od njih dvoje. Lepi Mića opet je iskoristio priliku da kaže kako za Romani ne može da da štapić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jer je iz Republike Srpske. "Romana je jedna divna dama. Imamo zajedničke prijatelje, ali i da nije tako, ja ne bih mogao da dam štapić Romani jer je iz Republike Srpske".

Ivan je kažnjen nedeljnim honorarom zbog fizičkog kontakta. On je Jelenu povukao za rukav. Takođe je kažnjen da do kraja serijala ne može da bude gazda. Svetlana, Simonida i Suzana su kažnjene nedeljnim honorarom.

Ovonedeljni gazda, Ivan Marinković za muškog slugu izabrao je Marka Vukotića, a za ženskog Romanu. On je njih dvoje odabrao zato što, kako kaže, nikada nisu bili sluge.

"Meni je drago, nisam bio sluga, ne zameram mu, ni njemu niti bilo kome na Farmi", rekao je Vukotić.

"Apsolutno se ne ljutim, očekivala sam i prošle nedelje da ću biti sluga, jer nisam bila. Radujem se što ću ići na pijacu i nadam se da ćete zahvaljujući mom imenu dobiti hranu", rekla je Romana.

Podsetimo, Aleksandra Stojković Džidža, koja je izbačena sa imanja, odlučila je da svog druga Ivana Marinkovića postavi na čelo Farme.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Marija, Stiven, Ana, Ekrem i blizanci Nikola i Dušan

Izvor: Kurir, 16.Nov.2013

Žiri je odlučio da će sledeći kandidati imati šansu da se bore u daljem toku takmičanjea: Marija Lazić, Stiven Ibić, Ana Milošević, Ekrem Peleš i blizanci Nikola i Dušan Dinić...I ove subote, pevački talenti iz Srbije, ali i iz regiona, borili su se za svoje mesto na estradnom nebu. Takmičari...

Nastavak na Kurir...

UŽIVO FARMA 77. DAN: Jelena opet izvređala Ivanovu ćerku!

Izvor: Kurir, 17.Nov.2013, 11:02

Zakleo si se da nećeš da psuješ! E, sad ti je**m sve! I ćerku, unosila se Jelena Ivanu u lice..Rediteljka Jelena Golubović iskoristila je to što ne učestvuje u ovonedeljnom izazovu kako bi dobro izvređala Ivana Marinkovića i njegovu porodicu...Naime, Zadruga je subotu poslala pismo i farmerima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.