Dvorište Luvra evakuisano, Makron hteo tu da slavi

Izvor: B92, 07.Maj.2017, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvorište Luvra evakuisano, Makron hteo tu da slavi

Pariz -- Dvorište muzeja Luvr gde centristički kandidat na predsedničkim izborima Emanuel Makron planira da proslavi svoju pobedu, evakuisano je iz bezbednosnih razloga.

To je saopštila pres služba koja se bavi Makronovom predsedničkom kampanjom, a prenosi AP.

Portparolka kampanje Polin Kalmes izjavila je da je šetalište ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Luvra, u centru Pariza, evakuisano iz predostrožnosti.

Ona nije navela konkretno koja opasnost postoji, ali je rekla da je policija naložila evakuaciju.

Makron je ovu lokaciju odabrao za mesto proslave izborne pobede, navodi agencija.

Agencija podseća da je Luvr već pod visokim merama bezbednosti, nakon što su ekstremisti napali vojnike u blizini muzeja, ranije u toku izborne kampanje.

Danas se održava drugi krug predsedničkih izbora u Francuskoj, a ankete pokazuju da je Makron u vođstvu u odnosu na njegovu protivkandidatkinju Marin le Pen.

Oba kandidata već su obavili svoju građansku dužnost i izašli na glasanje.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZBUNA U PARIZU Hitno evakiusano dvorište "Luvra" u kojoj je Makron planirao da slavi pobedu

Izvor: Blic, 07.Maj.2017

Dvorište muzeja "Luvr" u kojoj je nezavisni kandidat Emanuel Makron najavio da će sa svojim pristalicama proslaviti pobedu koju najavljuje na današnjim predsedničkim izborima, evakuisana je zbog bezbedonosnih pretnji, saopšteno je iz njegovog tima...Šafica kampanje Paulina Kampes u izjavio za agneciji...

Nastavak na Blic...

Evakuisano dvorište Luvra, Makron sprema proslavu

Izvor: RTS, 07.Maj.2017

Dvorište muzeja Luvr, gde predsednički kandidat Emanuel Makron planira da proslavi pobedu, evakuisano je iz bezbednosnih razloga. Većina biračkih mesta zatvara se u sedam časova a u većim gradovima glasa se do osam. . ...

Nastavak na RTS...

Dvorište Luvra evakuisano, a Makron hteo tu da slavi

Izvor: Vesti-online.com, 07.Maj.2017

Dvorište muzeja Luvr gde centristički kandidat na predsedničkim izborima Emanuel Makron planira da proslavi svoju pobedu, evakuisano je iz bezbednosnih razloga...To je saopštila pres služba koja se bavi Makronovom predsedničkom kampanjom, a prenosi AP...Portparolka kampanje Polin Kalmes izjavila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.