Da li će ga izvesti do kraja? Pogledajte kako Nikolija sprema strip dance

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će ga izvesti do kraja? Pogledajte kako Nikolija sprema "strip dance"

Emisija “Ples sa zvezdama” ove nedelje biće posebno vruća. Oni koji su upućeni u zbivanja oko ovog šou programa, najavljuju spektakularni nastup Nikolije Jovanović koja će sa partnerom izvesti takozvani strip dens, to jest ples u kom se takmičari svlače tomom igre bukvalno do gole kože.

Na internetu smo pronašli snimak iz sličnog argentinskog šou programa, gde se učesnici na kraju potpuno obnaže, a koreografija podseća na ono što Nikolija i njen partner >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pripremaju. Ćerka Vesne Zmijanac je zaista veoma hrabra što je prihvatila ovakav izazov, koji će svakako izazavati lavinu komentara.

Pogledajte sta sprema Nikolija s partnerom.

Pogledajte sta rade Argentinci.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLIJA IZVODI STRIPTIZ: Vesnina ćerka sprema pravi haos za šou!

Izvor: Kurir, 24.Apr.2014

Ona i njen partner Ignjat kao zadatak su dobili da spreme "strip dance" u kome se plesači međusobno svlače..Nikolija Jovanović sprema spektakularnu koreografiju za novu epizodu šoua "Ples sa zvezdama"...Ona i njen partner Ignjat kao zadatak su dobili da spreme "strip dance" u kome se plesači međusobno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.