Četiri eksplozije u Ukrajini, 27 povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2012, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri eksplozije u Ukrajini, 27 povređenih

KIJEV -

U četiri eksplozije koje su jutros desile u gradu Dnjepropetrovsk povređeno je 27 lica, dok je predsednik Ukrajine Viktor Janukovič izjavio da je to izazov za naciju.

Prema izveštajima, među povređenima je i devetoro školske dece.

Predsednik Ukrajine je izjavio da će se počinioci bombaških napada suočiti sa "odgovarajućim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odgovorom", prenele su novinske aganecije.

Prema poslednjim izveštajima u gradu su, u kratkom vremenskom razmaku, dve bombe eksplodirale na tramvajskim stanicama, treća ispred bioskopa, a za četvrtu još nije rečeno gde se desila.

Ministar unutrašnjih spolova Vitalij Zaharčenko i drugi zvaničnici za vanredne situacije su odleteli u Dnjepropetrovsk.

Portparol policije je potvrdio da dosad niko nije uhapšen i da još nije jasno šta bi mogao biti motiv napada, odnosno ko stoji iza ove serije bombaških napada.

Prema izveštajima agencije Itar- Tass nezvanično se pominju još dve eksplozije, ali te informnacije još nisu potvrđene.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajina: Četiri eksplozije, 27 povređenih

Izvor: Večernje novosti, 27.Apr.2012

U Dnjepropetrovsku dve bombe eksplodirale na tramvajskim stanicama, treća ispred bioskopa, a za četvrtu još nije rečeno gde se disila. Među povređenima devetoro dece

Nastavak na Večernje novosti...

Četiri eksplozije u Ukrajini, 27 povređenih

Izvor: RTV 5, 27.Apr.2012

Prema izveštajima, među povređenima je i devetoro školske dece...Predsednik Ukrajine je izjavio da će se počinioci bombaških napada suočiti sa "odgovarajućim odgovorom", prenele su novinske aganecije...Prema poslednjim izveštajima u gradu su, u kratkom vremenskom razmaku, dve bombe eksplodirale...

Nastavak na RTV 5...

Terorizam u Ukrajini: Četiri eksplozije, 27 povređenih!

Izvor: medio.rs, 27.Apr.2012

U Dnjepropetrovsku, u Ukrajini, eksplodirale su četiri bombe na različitim lokacijama. Povređeno je 27 ljudi, od toga devetoro dece.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.