Izvor: RTV 5, 27.Apr.2012, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri eksplozije u Ukrajini, 27 povređenih

Prema izveštajima, među povređenima je i devetoro školske dece.

Predsednik Ukrajine je izjavio da će se počinioci bombaških napada suočiti sa "odgovarajućim odgovorom", prenele su novinske aganecije.

Prema poslednjim izveštajima u gradu su, u kratkom vremenskom razmaku, dve bombe eksplodirale na tramvajskim stanicama, treća ispred bioskopa a za četvrtu još nije rečeno gde se disila.

Ministar unutrašnjih spolova Vitalij Zaharčenko i drugi zvaničnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << za vanredne situacije su odleteli u Dnjepropetrovsk.

Portparol policije je potvrdio da dosad niko nije uhapšen i da još nije jasno šta bi mogao biti motiv napada, odnosno ko stoji iza ove serije bombaških napada.

Prema izveštajima agencije Itar- Tas s nezvanično se pominju još dve eksplozije, ali te informnacije još nisu potvrđene.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.