Besplatno more za neudate žene iz Srbije i neoženjene Jagodince

Izvor: Blic, 25.Jul.2011, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno more za neudate žene iz Srbije i neoženjene Jagodince

Skupština Grada Jagodine pozvala je danas neudate žene iz Srbije, starije od 38 godina, da besplatno odu na more o trošku Jagodine, zajedno sa neoženjenim Jagodincima, takođe starijim od 38 godina.

Do sada se za putovanje u Grčku krajem septembra prijavilo samo 150 muškaraca i 25 žena iz Jagodine, te je zato odlučeno da se, kako stoji u saopštenju Informativne službe Skupštine grada, pozovu "sve devojke iz Srbije, rođene između 1973. i 1966. godine" koje do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sada nisu bile u braku.

Skupština grada Jagodine je radi povećanja nataliteta decembra 2010. godine donela odluku o finansijskoj pomoći bračnim parovima od 3.000 evra, uz uslov da jedan od supružnika bude stariji od 38 godina.

U Jagodini je veliki broj muškaraca neoženjen, a žena neudat, te je gradonačelnik Dragan Marković odlučio da ih pošalje na more da bi se upoznali i eventualno venčali.

Povezane vesti: Žene se udaju iz ljubavi, pod uslovom da partner radi Institucija braka u krizi Svaka deveta žena u braku ne konzumira seks Ljubav nije isto što i zaljubljenost Muškarci žele brak više nego žene
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština Jagodine poziva neudate žene da se jave

Izvor: Studio B, 25.Jul.2011

U Srbiji je veliki broj muškaraca neoženjen, a žena neudat, te je gradonačelnik Dragan Marković odlučio da ih pošalje na more da bi se upoznali i eventualno venčali. ..Skupština Grada Jagodine pozvala je neudate žene iz Srbije, starije od 38 godina, da besplatno odu na more o trošku Jagodine,...

Nastavak na Studio B...

Palma spaja udavače i Jagodince

Izvor: B92, 26.Jul.2011, 15:55

Jagodina -- Sve neudate devojke iz Srbije starije od 30 godina pozvane su da se prijave za besplatno letovanje u Grčkoj sa neoženjenim Jagodincima...Kako bi se prijavilo što više devojaka, starosna granica je sa 38 godina spuštena na 30, saopšteno je iz jagodinske Skupštine grada, iz koje je danas...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.