Jagodinci zovu neudate žene na more

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2011, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodinci zovu neudate žene na more

Skupština Grada Jagodine pozvala je neudate žene iz Srbije, starije od 38 godina, da besplatno odu na more o trošku Jagodine, zajedno sa neoženjenim Jagodincima, takođe starijim od 38 godina.

Do sada se za putovanje u Grčku krajem septembra prijavilo samo 150 muškaraca i 25 žena iz Jagodine, te je zato odlučeno da se, kako stoji u saopštenju Informativne službe Skupštine grada, pozovu "sve devojke iz Srbije, rođene između 1973. i 1966. godine" koje do sada nisu bile >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u braku.

Skupština grada Jagodine je radi povećanja nataliteta decembra 2010. godine donela odluku o finansijskoj pomoći bračnim parovima od 3.000 evra, uz uslov da jedan od supružnika bude stariji od 38 godina.

U Jagodini je veliki broj muškaraca neoženjen, a žena neudat, te je gradonačelnik Dragan Marković odlučio da ih pošalje na more da bi se upoznali i eventualno venčali.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.