Šreder: Mene kritikuju da bi pomogli Angeli Merkel

Izvor: Blic, 17.Avg.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šreder: Mene kritikuju da bi pomogli Angeli Merkel

Bivši nemački kancelar Gerhar Šreder odbacio je danas kritike zbog svog imenovanja u Savet direktora ruske kompanije “Rosnjeft”, navodeći da je reč o političkoj kampanji čiji je cilj da se pomogne reizbor kancelarke Angele Merkel.

- Ovo je politička kampanja za gospođu Merkel. Ljudi žele da joj pomognu tako što će klevetati mene - rekao je Šreder za švajcarski list "Blik".

Šreder, koji je bio kancelar iz redova SPD od 1998. do 2005. godine, kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je znao da će njegova nova uloga izazvati neke komentare, ali da nije očekivao tako "jednostran pristup".

- Ne mislim da će moje imenovanje imati negativan uticaj na izbore. Nemci su veoma zainteresovani za odnose sa Rusijom - rekao je bivši kancelar.

Ssreder je kazao i da očekuje da će dobijati platu od 350.000 dolara, od čega će platiti porez Nemačkoj.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šreder: Hoće da pomognu Merkelovoj tako što kritikuju mene

Izvor: B92, 17.Avg.2017

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder odbacio je kritike zbog svog imenovanja u Savet direktora ruske kompanije “Rosnjeft“...On je to rekao navodeći da je reč o političkoj kampanji čiji je cilj da se pomogne reizbor kancelarke Angele Merkel..."Ovo je politička kampanja za gospođu Merkel....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.