SNIMLJEN BLISKI SUSRET: Avion NATO pokazao oružje ruskom strateškom bombarderu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Feb.2015, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMLJEN BLISKI SUSRET: Avion NATO pokazao oružje ruskom strateškom bombarderu! (VIDEO)

Dva NATO aviona presrela su ruskog bombardera TU-95MS, najverovatnije nad Baltikom! Nije najjasnije kada se dogodio ovaj bliski susret, ali pretpostavlja se da se dogodio ovih dana. Snimak je objavila ruska televizija Zvezda!

NATO aparati Eurofajter i F-16 presreli su rusku letelicu, a ceo incident snimala je posada ruskog strateškog bombardera TU-95MS.

Televizija ne navodi gde se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << incident, a u jednom trenutku, lovac eurofajter okrenuo se na stranu i pokazao šta ima od naoružanja, a u arsenalu je imao rakete tipa vazduh-vazduh.

Ruska televizija izveštava da je TU-95 otišao i bezbedno se spustio na pistu u Rusiji. Takođe se dodaje da je letelicu pratio nemački F-16 sve do granice, iako nije pojašnjeno o kojoj granici je reč. Neki mediji, pak, spekulišu da se radi o granici Letonije i Rusije, a da se incident dogodio iznad Baltika.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) BLISKI SUSRET: Ruski bombarder i NATO lovac oči u oči!

Izvor: Press, 19.Feb.2015

Ruska televizija ''Zvezda'' objavila je snimak kako dva NATO aviona presreću ruskog bombardera ''Tu-95MS''. . Kako navodi ''Zvezda'', avioni ''Eurofighter'' i ''F-16'' presreli su rusku letelicu, a ceo incident snimala je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.