SAD proterale venecuelanske diplomate

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2013, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD proterale venecuelanske diplomate

VAŠINGTON -

SAD su proterale dvojicu venecuelanskih diplomata, kao odgovor na to što je Karakas izbacio dva američka vojna atašea iz svoje zemlje, posle smrti predsednika Uga Čavesa prošle sedmice.

Neimenovani američki zvaničnici su naveli da je diplomatama Orlandu Hoseu Montanesu Olivaresu i Viktoru Kamakaru Mati rečeno da se za vikend vrate kući i da su oni juče napustili SAD.

Pored diplomatskog "tante za kukuriku", venecuelanski zvaničnici optužili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su SAD da su odgovorne za to što je Čaves obeleo od raka.

Agencija AP navodi da venecuelanske vlasti rade na stvaranju antiameričkog raspoloženja pred predsedničke izbore u aprilu.

Ugo Čaves umro je 5. marta u Karakasu, posle gotovo dvogodišnje borbe sa rakom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD proterale dvoje venecuelanskih diplomata

Izvor: Press, 11.Mar.2013

Neimenovani američki zvaničnici su naveli da je diplomatama Orlandu Hoseu Montanesu Olivaresu i Viktoru Kamakaru Mati rečeno da se za vikend vrate kući, i da su oni juče napustili SAD...Pored diplomatskog "tante za kukuriku", venecuelanski zvaničnici optužili su SAD da su odgovorne za to što...

Nastavak na Press...

SAD proterale dvoje venecuelanskih diplomata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Mar.2013

SAD su proterale dvoje venecuelanskih diplomata, kao odgovor na to što je Karakas izbacio dva američka vojna atašea iz svoje zemlje, posle smrti predsednika Uga Čavesa prošle sedmice. Neimenovani američki zvaničnici su naveli da je diplomatama Orlandu Hoseu Montanesu Olivaresu i Viktoru...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

SAD proterale dvoje venecuelanskih diplomata

Izvor: Blic, 12.Mar.2013, 00:24

SAD su proterale dvoje venecuelanskih diplomata, kao odgovor na to što je Karakas izbacio dva američka vojna atašea iz svoje zemlje, posle smrti predsednika Uga Čavesa prošle sedmice. ..Neimenovani američki zvaničnici su naveli da je diplomatama Orlandu Hoseu Montanesu Olivaresu i Viktoru Kamakaru...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.