Izvor: Vostok.rs, 15.Dec.2011, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin ne vidi ništa «izuzetno» u mitinzima posle izbora za Državnu Dumu

15.12.2011. -

Razgovor Vladimira Putina sa stanovnicima Rusije počeo je od glavnog pitanja koje se postavlja u toku poslednjih dana. Rezultati parlamentarnih izbora u RF odražavaju realan raspored snaga u zemlji, a opozicija će ih uvek smatrati nepoštenima, izjavio je premijer-ministar Vladimir Putin. «Po mom mišljenju, rezultat ovih izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << bezuslovno odražava realni raspored snaga u zemlji. Ujedno, Putin ne vidi ništa «izuzetno» u mitinzima posle izbora za Državnu Dumu, ukoliko su oni rezultat «Putinovog režima». opozicija treba da dobije mogućnost da u potpunosti kontroliše ono što se dešava na izbornim mestima za vreme izbora za predsednika.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je važno biti zajedno

Izvor: Vostok.rs, 15.Dec.2011

15.12.2011. -..Deseta, jubilarna „direktna linija" premijera RF trajala je 4 sata i 32 minute. Za vreme programa Vladimir Putin je stigao da odgovori na 88 pitanja, koja se tiču rezultata parlamentarnih izbora i predstojećih – predsedničkih, političkih planova, spoljne politike Rusije....

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.