Izvor: Blic, 17.Jan.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se brod s migrantima u Mediteranu, nestalo 180 ljudi

Četiri osobe su poginule, a skoro 180 ljudi je nestalo nakon što se brod sa migrantima u subotu prevrnuo u u Mediteranu, saopštili su danas UNHCR i Međunarodna organizacija za migracije.

Brojčani podaci su zasnovani na svedočenju četiri spasena putnika koji su stigli u južnu italijansku luku Trapani, navodi se u saopštenju, prenosi AFP.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevrnuo se brod s migrantima u Mediteranu, najmanje četvoro mrtvih, nestalo 180 ljudi

Izvor: Blic, 17.Jan.2017

Četiri osobe su poginule, a skoro 180 se vodi kao nestalo i pretpostavlja se da su mrtvi nakon potonuća broda sa migrantima u Sredozemno more proteklog vikenda, izjavili su danas zvaničnici nakon razgovora sa nekoliko preživelih iz nesreće...Humanitarni radnici iz Međunarodne organizacije za migraciju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.