Izvor: Blic, 30.Maj.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakistan: Učitelj ubio sedmogodišnjaka obesivši ga o ventilator

Učenik jedne verske škole u pakistanskoj provinciji Pundžab umro je pošto ga je učitelj kaznio jer nije naučio lekciju o Kuranu, saopštila je danas policija.

Dečak Atif, star sedam godina, bio naglavačke obešen o ventilator na plafonu, a ceo događa se zbio u sredu, prenela je britanska medijska kuća BBC. Atifovo zdravstveno se postepeno pogoršavalo i on je na kraju umro u učiteljevoj kancelariji, saopštili su u policiji.

Učitelj je uhapšen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Humanitarne organizacije ističu da su deca u Pakistanu često podvrgnuta zlostavljanju, a podaci pokazuju da je broj zlostavljanja u 2007. udvostručen u odnosu na prethodnu godinu i iznosio je 1.595.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pakistan: Učitelj ubio slepog sedmogodišnjaka

Izvor: Mondo, 30.Maj.2008

Slepi učenik jedne verske škole u pakistanskoj provinciji Pundžab umro je pošto ga je učitelj kaznio, jer nije naučio lekciju o Kuranu, saopštila je policija u petak.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.