Nemački mediji: Ustanak protiv Merkelove

Izvor: Press, 07.Okt.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački mediji: Ustanak protiv Merkelove

Političari nemačke Hrišćansko-demokratske unije (CDU), njih 34, uputili su zajedničko pismo kancelarki Angeli Merkel u kojem joj šalju upozorenje i obračunavaju se sa njenom dosadašnjom politikom prema izbeglicama, javljaju danas nemački mediji.
            "Dnevno praktikovana Politika otvorenih granica nije u skladu ni sa evropskim, ni sa nemačkim pravom, a ni samim programom CDU", najozbiljnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je rečenica upozorenja i kritike Merkelovoj, ističu mediji. Kancelarka, iz ugla političara svoje stranke, ruši principe CDU, što je jedna ozbilljna optužba, ukazuju mediji. Ona je ovih dana "otvorila vrata" za prijem izbeglica, pre svega sirijskih, i time izazvala kritike i političara, ali i javnosti, ističu meiđi i prenose najnovija saznanja štampe da bi u Nemačku do kraja godine, umesto oko 800.000, moglo da stigne 1,5 miliona izbeglica.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.