Članovi partije Angele Merkel ustali protiv kancelarke

Izvor: Blic, 07.Okt.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi partije Angele Merkel ustali protiv kancelarke

Političari nemačke Hrišćansko-demokratske unije (CDU), njih 34, uputili su zajedničko pismo kancelarki Angeli Merkel u kojem joj šalju upozorenje i obračunavaju se sa njenom dosadašnjom politikom prema izbeglicama, javljaju danas nemački mediji.

"Dnevno praktikovana Politika otvorenih granica nije u skladu ni sa evropskim, ni sa nemačkim pravom, a ni samim programom CDU", najozbiljnija je rečenica upozorenja i kritike Merkelovoj, ističu mediji.

Kancelarka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz ugla političara svoje stranke, ruši principe CDU, što je jedna ozbilljna optužba, ukazuju mediji.

Ona je ovih dana "otvorila vrata" za prijem izbeglica, pre svega sirijskih, i time izazvala kritike i političara, ali i javnosti, ističu mediji i prenose najnovija saznanja štampe da bi u Nemačku do kraja godine, umesto oko 800.000, moglo da stigne 1,5 miliona izbeglica.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.