NOVI PODACI O AVIONSKOJ NESREĆI U RUSIJI: Avion koji se srušio je bio potpuno ispravan

Izvor: Kurir, 29.Mar.2016, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PODACI O AVIONSKOJ NESREĆI U RUSIJI: Avion koji se srušio je bio potpuno ispravan

Analiza crnih kutija aviona Flajdubai koji se srušio u Rostovu na Donu pokazala je da uzrok tragedije nisu bili tehnički problemi.

Avion je bio u potpunosti ispravan pre poletanja sa aerodroma u Dubaiju, rekli su zvaničnici,  a podaci sa crne kutije neće biti objavljeni u javnosti.

Unconfirmed video of the Fly Dubai plane crash https://t.co/TkFlPD8TnH

Avion kompanije Flajdubai u kome je preminulo svih 62 putnika i članova posade srušio se 19. marta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a od tada se pojavilo nekoliko verzija o uzroku pada, među kojima su tehnički problemi, loši vremenski uslovi i svađa pilota.

#FlyDubai plane had valid airworthiness certificate, passed necessary maintenance procedures https://t.co/ZV58X4PeDb pic.twitter.com/NpN9lEBecP

“Prema preliminarnim rezultatima, nije bilo kvarova u sistemu. Letelica je imala ispravan sertifikat, prošla sve neophodne preglede, i bila u potpunosti ispravna u trenutku nesreće.

(Sputniknews)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Istražitelji: Avion koji se srušio u Rusiji bio je potpuno ispravan

Izvor: Beta, 29.Mar.2016

Rezultati istrage o uzroku pada aviona "Flajdubai" u Rostovu na Donu  pokazuju da je letelica bila potpuno ispravna.Medjudržavna komisija koja istražuje pad aviona saopštila je da podaci iz crnih kutija pokazuju da je letelica bila ispravna i da tehnički problemi nisu uzrok pada.Istražitelji su...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.