Leš žene preminule pre 20 godina nađen u frižideru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2009, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leš žene preminule pre 20 godina nađen u frižideru

LONDON - Londonska policija otkrila je telo žene u frižideru 20 godina posle njene smrti zbog čega ispituje njenu 83-godišnju ćerku, prenela je britanska Pres asosiejšen.

Policija je pretražila kuću Dolat Irani deset dana nakon što su susedi javili da se neko telo možda nalazi u garaži, prenela je agencija.

Policija veruje da je mrtva žena Gulbai Fridun Murzdan umrla pre 20 godina.

Britanski dnevnik Dejli miror preneo je danas da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ćerka držala telo majke u frižideru umotano u crnu kesu za smeće.

List prenosi da je Murzdan živela nelegalno u Velikoj Britaniji i da je njena ćerka strahovala od imigracionih vlasti.

Policija je saopštila da će smrt tretirati kao neobjašnjenu i da će u petak izvesti autopsiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Londonska policija našla telo žene u frižideru

Izvor: 24sata, 27.Maj.2009

Policija je pretražila kuću Dolat Irani 10 dana nakon što su susedi javili da se neko telo možda nalazi u garaži, prenela je agencija. Policija veruje da je mrtva žena Gulbai Fridun Murzdan umrla pre 20 godina.

Nastavak na 24sata...

Posle 20 godina našli mrtvu ženu u frižideru

Izvor: Mondo, 27.Maj.2009

Londonska policija otkrila je telo žene u frižideru 20 godina posle njene smrti zbog čega ispituje njenu 83-godišnju ćerku.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.