LEKAR TVRDI: Šumaher će se oporaviti za tri godine

Izvor: BKTV News, 23.Okt.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEKAR TVRDI: Šumaher će se oporaviti za tri godine

 Lekar koji je lečio bivšeg šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera šest meseci nakon njegove teške povrede tokom skijanja, kazao je da se on već izvesno vreme ne nalzi u komi.

Francuski medicinski stručnjak, Žan-Francosa Pajen iz Grenobla veruje da je moguće da se Nemac rehabilituje u roku od tri godine.
Pajen je posetio porodicu vozača u njihovoj kući u Švajcarskoj kako bi se uverio u progres svog nekadašnjeg VIP pacijenta:
„Život posle povrede glave >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << obeležen je fazama. Nadamo se, ali moramo mu dati vremena. Verujem da u periodu od tri godine on može da se oporavi“, kazao je ovaj doktor za nemačku televiziju.
Šumaher je doživeo tešku povredu glave na skijanju u Francuskoj prošlog decembra, a u švajcarskoj bolnici bio je od juna. Pušten je na kućno lečenje 9. septembra.
Izvor: hotsport.rs
The post LEKAR TVRDI: Šumaher će se oporaviti za tri godine appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.