(FOTO) Njujork: Avion se srušio direktno na kuću nestalo dvoje dece i jedna odrasla osoba!

Izvor: Press, 09.Avg.2013, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Njujork: Avion se srušio direktno na kuću nestalo dvoje dece i jedna odrasla osoba!

Lokalne vlasti navode da je od troje nestalih verovatno dvoje male dece, a čovek koji živi u blizini rekao je za AP da je čuo kako jedna žena viče da joj se deca nalaze u kući koju je zahvatio plamen.
Kako navodi lokalna vatrogasna služba, nesreća se dogodila u Ist Hejvenu, u blizini regionalnog aerodroma.
Fotografije sa lica mesta, gde su poslate ekipe hitne pomoći i timovi za vanredne situacije, pokazuju da se mala kuća na koju se avion srušio zapalila.
Federalna vazduhoplovna služba saopštila je da je avion poleteo sa aerodroma Teterboro u Nju Džerziju i da se srušio dok se približavao aerodromu Tvit Nju Hejven.


 


Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion pao na kuću, pogunulo dvoje dece

Izvor: Blic, 09.Avg.2013

U blizini aerodroma Nju Hevn u Konektikatu danas je jedan mali avion pao na kuću i tom prilikom su, kako se pretpostavlja, poginuli pilot i dvoje dece koji su bili u kući...Prilikom pada avion je eksplodirao i kuću je zahvatio plamen, koji se veoma brzo proširio...Prema rečima gradonačelnika Ist...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.