Ekonomista Gasproma pronađen mrtav u Moskvi

Izvor: Blic, 17.Okt.2010, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomista "Gasproma" pronađen mrtav u Moskvi

Ekonomista ruskog gasnog giganta "Gasproma" pronađen je mrtav u Moskvi, nakon što se navodno ubio pištoljem koji mu je poklonio kazahstanski premijer, saopšteno je iz kompanije.

Isti izvor navodi da je ekonomista Sergej Kljuka (36) pronađen mrtav u noći između subote i nedelje u svom automobilu u podzemnoj garaži u Moskvi.

"Uzrok smrti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je pod istragom snaga bezbednosti", saopštio je "Gasprom", dodajući da Kljuka nije bio "jedan od direktora kompanije" niti visoko pozicionirani menadžer.

Novinska agencija Interfaks javila je, pozivajući se na bezbednosni izvor, da je supruga Kljuke obavestila policiju nakon što je njen suprug otišao od kuće juče ujutro.

Kljukino beživotno telo pronađeno je za volanom njegovom automobila "Rendž rovera" u podzemnoj garaži u Moskvi, sa pištoljem na sedištu.

"Istražuje se mogućnost samoubistva. Nije bila oproštajna poruka", rekao je izvor agenciji Interfaks.

Isti izvor navodi da je na sedištu pronađen pištolj češke proizvodnje CZ-75 koji je Kljuka dobio kao poklon od kazahstanskog premijera.

Iako za sada nema više informacija medijski portal "Lajfnjuz" objavio je da se 36-godišnji ekonomista ubio hicem u glavu.
Pogledaj vesti o: Gasprom

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekonomista "Gasproma" pronađen mrtav

Izvor: S media, 17.Okt.2010

Ekonomista ruskog gasnog giganta "Gasproma" pronađen je mrtav u Moskvi, nakon što se navodno ubio pištoljem koji mu je poklonio kazahstanski premijer, saopšteno je iz kompanije...Isti izvor navodi da je ekonomista Sergej Kljuka (36) pronađen mrtav u noći između subote i nedelje u svom automobilu...

Nastavak na S media...

Ekonomista "Gasproma" pronađen mrtav u Moskvi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Okt.2010

Ekonomista ruskog gasnog giganta "Gasproma" pronađen je mrtav u Moskvi, nakon što se navodno ubio pištoljem koji mu je poklonio kazahstanski premijer, saopšteno je iz kompanije. Isti izvor navodi da je ekonomista Sergej Kljuka /36/ pronađen mrtav u noći između subote i nedjelje u svom automobilu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.