Izvor: Blic, 28.Avg.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EDINBURG Policija uhapsila sumnjivog muškarca

Specijalne snage policije blokirale su na kratko deo centra Edinburga nakon što je viđen muškarac u kvartu Lonmarket sa eksplozivom pričvršćenim na prsima.

There's apparently a guy with a bomb strapped to his chest on Bank Street in Edinburgh right now. If anyone is near, get away! #Edinburgh

Jake policijske snage bile su raspoređene u naseljima Maund i Lonmarket, objavljeno je na društvenim mrežama.

Portparol škotske policije rekao da je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Edinburgu bila raspoređena u Lonmarketu nakon izveštaja o sumnjivoj muškoj osobi, javlja "Raša tudej".

Statement from Police Scotland re; #Lawmarket, #Edinburgh 'incident' - pic.twitter.com/A68zY3q547

Policija je saopštila da je incident rešen i da nema opasnosti za javnost.

"Područje oko Lonmarketa bilo je zatvoreno za pešake i saobraćaj, slučaj je mirno rešen, a muškarac uhapšen", rekao je portparol.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.