Ajova, Ted Kruz pobedio Trampa

Izvor: RTS, 02.Feb.2016, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajova, Ted Kruz pobedio Trampa

Prva država u kojoj se glasalo je Ajova i tamo je, kako javljaju agencije, kod republikanaca, senator iz Teksasa Ted Kruz pobedio svog protivkandidata milijardera Donalda Trampa.
Posle skoro godine međusobnih rasprava i kampanja, potencijalani kandidati za predsednika Sjedinjenih Američkih Država izlaze pred birače.
Glasaju samo registrovani članovi republikanaca i demokrata.
Prva država >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kojoj se glasalo je Ajova i tamo je, kako javljaju agencije, kod republikanaca, senator iz Teksasa Ted Kruz pobedio svog protivkandidata milijardera Donalda Trampa.
U Demokratskoj partiji, snage odmeravaju bivša državna sekretarka Hilari Klinton i senator iz Vermonta Berni Sanders.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U Ajovi Kruz pobedio Trampa, a kod demokrata Klintonova i Sanders tesno

Izvor: Beta, 02.Feb.2016

Ted Kruz, senator iz Teksasa pobedio je na unutarpartijskim izborima republikanaca u američkoj državi Ajova i nadjačao milijardera Donalda Trampa i senatora iz Floride Marka Rubija.Medju demokratama, bivša prva dama i državna sekretarka Hilari Klinton i levičar Berni Sanders su u tesnoj trci.Kruzova...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.