Vuković: Još ne slavimo, sada počinje novi turnir

Izvor: Blic, 24.Jan.2012, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković: Još ne slavimo, sada počinje novi turnir

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je posle plasmana u polufinale Evropskog prvenstva da još nije vreme za slavlje.

"Srećni smo, zadovoljni, ali još ne slavimo jer nemamo šta. Daćemo sve od sebe. Sada igramo novi turnir koji je nevezan sa ovim", rekao je Vuković novinarima u Beogradskoj areni.

Srbija je pobedila Švedsku 24:21 i kolo pre kraja Grupe jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obezbedila plasman u polufinale.

"Odlično smo rešavali drugi talas gde su oni bili najefikasniji na prvenstvu. Malo je škripalo u odbrani jer su premoreni Nikola Manojlović i Momir Ilić. Nismo padali previše u rotaciji i tu smo dobili dosta igrača", rekao je Vuković.

"Prvi put od aprila prošle godine mogu da kažem da imamo reprezentaciju", istakao je selektor srpskih rukometaša.

Vuković je rekao da nije bitno sa kime će Srbija igrati u polufinalu, da nema posebnu želju, već samo "da pobedimo".

"Ne znam kako šta što se tiče kalkulacija, sve je moguće, najbolje bi bilo da ispoštujemo koga treba da odmorimo protiv Makedonije i onda šta nam Bog da", rekao je Vuković.

On je dodao da će u poslednjem kolu protiv Makedonije "odmarati igrače jer su se dosta istrošili".

"Ako ne izgubimo nijednu utakmicu do kraja ne možemo propasti", istakao je Vuković kroz smeh.

Povezane vesti: Vuković: Bojim se, ako Arena ne bude puna - momci će se razočarati Vuković: Nisam spavao posle pobede nad Danskom Vuković: Pred meč sam rekao igračima da ih neću štedeti a oni se oduševili! Vuković: Danska je prilika da se potvrdi dobra igra Vuković: Odigrali smo strašnu odbranu
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vuković: "Presudili navijači"

Izvor: B92, 24.Jan.2012

Selektor Srbije Veselin Vuković izjavio je da je atmosfera u punoj Beogradskoj areni bila presudna za pobedu nad Švedskom i plasman u polufinale EP..."Uz nas je bilo blizu 20.000 navijača i mi ovaj meč jednostavno nismo mogli da izgubimo", rekao je Vuković...Selektor je naglasio da je ključ pobede...

Nastavak na B92...

Vuković: Još nije vreme za slavlje

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2012

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je večeras posle plasmana u polufinale Evropskog prvenstva da još nije vreme za slavlje..."Srećni smo, zadovoljni, ali još ne slavimo jer nemamo šta. Daćemo sve od sebe. Sada igramo novi turnir koji je nevezan sa ovim", kazao je Vuković...

Nastavak na Vesti-online.com...

Vuković: Još nije vreme za slavlje

Izvor: TvojPortal.com, 24.Jan.2012

Izvor: vesti online. Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je večeras posle plasmana u polufinale Evropskog prvenstva da još nije vreme za slavlje.... . "Srećni smo, zadovoljni, ali još ne slavimo jer nemamo šta. Daćemo sve od sebe. Sada igramo novi turnir koji je nevezan...

Nastavak na TvojPortal.com...

Vuković: Polufinale nam je nepoznat teren

Izvor: Sportal.rs, 24.Jan.2012

Selektor reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je da mu je drago što narod prepoznaje srpske rukometaše, jer im to donosi obavezu da daju sve od sebe u nastavku Evropskog prvenstva.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.