Preminula policajka ranjena u pucnjavi u predgrađu Pariza

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2015, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula policajka ranjena u pucnjavi u predgrađu Pariza

PARIZ - Pripadnica policije koja je danas ranjena u pucnjavi u predgrađu u južnom dijelu Pariza je preminula, saopštila je policija.

Napadač koji je nosio pancir i pucao iz automatske puške, pored nje, ranio je i jednog od zaposlenih u gradskoj upravi.

Iako su mediji javili da je napadač uhapšen, francuski ministar policije Bernar Kaznev, koji se odmah uputio na lice mjesta, izjavio je da je napadač u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bjekstvu.

Prema njegovim riječima, ranjena pripadnica policije je u kritičnom stanju.

Za sada nije poznato da li je ovaj incident u vezi s napadom na satirični list "Šarli ebdo" u kojem je ubijeno 12 ljudi.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Preminula policajka u pucnjavi u predgrađu Pariza

Izvor: Večernje novosti, 08.Jan.2015

PARIZ - Pripadnica policije koja je danas ranjena u pucanjavi u predgrađu, u južnom delu Pariza je preminula, saopštila je policija.Napadač koji je nosio pancir i pucao iz automatske puške, pored nje ranio je i jednog od zaposlenih u gradskoj upravi.Iako su mediji javili da je napadač uhapšen,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.