Pantelić dočekao crveno-bele u Atini (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Maj.2012, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantelić dočekao crveno-bele u Atini (FOTO)

Zvezdina ekspedicija je u kasnim prepodnevnim satima doputovala u Atinu gde će odigrati prijateljski meč protiv Olimpijakosa.
FOTO: www.crvenazvezdafk.com
Crveno–bele je na aerodromu u glavnom gradu Grčke dočekao nekadašnji prvotimac tima sa Marakane, a sada igrač Pirejaca, Marko Pantelić.
Robert Prosinečki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je na put poveo 28 igrača i kako je najavio pre polaska u Atinu, šansu će pružiti uglavnom rezervistima.
Strateg Beograđana je zakazao dva treninga pre meča sa Olimpijakosom. Jedan večeras u 19.30, a drugi na dan meča, u sredu od 10.30.
Duel dve ekipe koje nose crveno–bele dresove na programu je od 19.30 časova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pantelić dočekao zvezdaše (FOTO)

Izvor: Sportal.rs, 08.Maj.2012

Fudbaleri Olimpijakosa i Crvene zvezde odigraće prijateljsku utakmicu povodom proslave osvajanja duple krune ekipe pirejskih crveno-belih, a ekspedicija iz Beograda je doputovala u Atinu.

Nastavak na Sportal.rs...

Zvezdina ekspedicija stigla u Atinu

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2012

Predvođeni Vladanom Lukićem, fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde stigli su u Atinu gde će odigrati prijateljski meč sa Olimpijakosom.

Nastavak na Sportske.net...

Bratski sa Olimpijakosom

Izvor: Danas, 08.Maj.2012

Crveno-beli sa crveno-belima. U intermecu između treće prolećne pobede nad Partizanom i još važnijeg finala nacionalnog Kupa, fudbaleri Crvene zvezde danas će u Atini odigrati prijateljski meč sa timom Olimpijakosa, koji će sa pobratimom iz Beograda proslaviti osvajanje grčke titule i Kupa.

Nastavak na Danas...

Crvena zvezda " Olimpijakos, vol. 2

Izvor: B92, 09.Maj.2012, 12:35

Fudbaleri Crvene zvezde biće gosti Olimpijakosu u sredu veče (18.30h) na stadionu "Karaiskakis" u Pireju, na proslavi duple krune domaćina...Dva "crveno-bela" tima igrala su prijateljski meč u Atini i prošle godine, ali tada nije bilo pobednika (1:1)...Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.