Nude Juventusu dvojicu za Pogbu?!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nude Juventusu dvojicu za Pogbu?!

Ponuda je primamljiva, ali teško da će Italijani pristati...

Navodno je Konte spreman na sve kako bi se dokopao Pogbe kome je pružio šansu u Juventusu pre četiri godine.

Pokušava da izvrši trampu, znajući da njegov naslednik na klupi Juventusa, Alegri želi Oskara za koga je Čelsi odbio ponudu Italijana prošlog leta. Ona doduše nije bila ni blizu sumi od oko 40 miliona evra koliko bi navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Plavci" da prodaju Brazilca.

Ali, on nije jedini koji bi bio uključen u trampu. U igri je i Vilijan jedan od retkih fudbalera Čelsija koji bi imao dobru sezonu. Zanimljivo, njega su skauti Juventusa pratili još dok je bio u Brazilu, ali je Šahtjor tada bio brži i ugrabio odličnog fudbalera.

Sa dvojicom Brazilaca Juventus bi rešio probleme u ofanzivi, ali teško da ćemo videti ovakav rasplet. Veruje se da Italijani neće prodavati Francuza za manje od 100 miliona evra, a dvojica brazilskih fudbalera sigurno ne vrede toliko, ma kakva bila procena Čelsija...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konte pravi čistku da bi doveo svog ljubimca?

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2016

Engleski mediji spekulišu da će trojica vezista 'Plavaca' biti žrtvovana kako bi Antonio Konte pripremio teren za dovođenje svog bivšeg pulena...Antonio Konte želi Pola Pogbu u Čelsiju, saznaje "Express"...Kako bi doveo sjajnog francuskog vezistu spreman je da se odrekne Oskara, Vilijana i Džona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.