Navijači Čelsija slave povredu Baneta

Izvor: B92, 09.Okt.2015, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Čelsija slave povredu Baneta

Najvijači londonskog Čelsija sa zadovoljstvom su dočekali povredu Branislava Ivanovića u meču sa Albanijom u Elbasanu.

Srbija je u četvrtak savladala Albaniju rezultatom 2:0 u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo, ali je ostala bez dvojca iz šampiona Engleske – Branislava Ivanovića i Nemanje Matića.

Kapiten nacionalnog tima je na terenu bio do 65. minuta, a Matić je igru napustio osam minuta kasnije.

Kod obojice se javio isti problem, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to je povreda butnog mišića.

Bane se našao na udaru navijača nakon katastrofalnih igara na početku ove sezone u kojima je često bio među najgorim pojedincima Čelsija.

Žoze Murinjo imaće velikih glavobolja posle reprezentativnih pauza, ali su zato navijači londonskog kluba zadovoljni. Prenosimo vam samo neke od ne baš prijatnih ‘tvitova’ koji su se pojavili, a ostale pogledajte ovde.

.

.

.

.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Navijači Čelsija: Bane se povredio? Hvala ti bože

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2015

Najvijači londonskog Čelsija sa zadovoljstvom su dočekali povredu Branislava Ivanovića u meču sa Albanijom u Elbasanu...Srbija je u četvrtak savladala Albaniju rezultatom 2:0 u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo, ali je ostala bez dvojca iz šampiona Engleske, Branislava Ivanovića i Nemanje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.