Maradona traži pomoć zbog duga

Izvor: B92, 15.Feb.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona traži pomoć zbog duga

Legendarni Dijego Armando Maradona najavio je da će se žaliti institucijama Evropske unije jer ga italijanski poreski organi terete za dug od 39 miliona evra.

Maradona je više puta negirao te tvrdnje, a navodni dug napravio je u periodu od 1984. do 1991. godine, kada je igrao u Napoliju.

Važno je da ljudi znaju šta je istina. Zaista nemam šta da krijem. Stvarno nemam da platim 40 miliona evra poreskim organima. Uostalom, teško je zaraditi tu svotu za života, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a pogotovo platiti toliki porez”, rekao je Maradona novinarima u Napulju.

Maradonin advokat Anđelo Pizani podsetio je da ne postoji zvanična presuda da je Maradona izbegavao da plati porez.

Ako već postoji sumnja, onda je na tužilaštvu i poreskoj službi da dokaže da je neko napravio krivično delo”, naveo je Pizani.

Maradona je u dresu Napolija osvojio dve titule prvaka Italije, Kup UEFA, Kup italije i Superkup Italije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maradona traži pomoć zbog duga

Izvor: B92, 15.Feb.2014

Legendarni Dijego Armando Maradona najavio je da će se žaliti institucijama Evropske unije jer ga italijanski poreski organi terete za dug od 39 miliona evra...Maradona je više puta negirao te tvrdnje, a navodni dug napravio je u periodu od 1984. do 1991. godine, kada je igrao u Napoliju...“Važno...

Nastavak na B92...

Maradona traži pomoć, nema za porez

Izvor: B92, 15.Feb.2014

Slavni fudbaler Dijego Armando Maradona najavio je da će se žaliti institucijama EU jer ga italijanski poreski organi terete za dug u visini od 39 miliona evra...Maradona je više puta negirao ove tvrdnje, a navodni dug napravio je u periodu od 1984. do 1991. godine kada je igrao u Napoliju..."Važno...

Nastavak na B92...

Maradona traži pomoć EU zbog poreskog duga

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Feb.2014

Slavni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona najavio je da će se žaliti institucijama Evropske unije jer ga italijanski poreski organi terete za dug u visini od 39 miliona evra.. (FOTO: AP). Maradona je više puta negirao ove tvrdnje, a navodni dug napravio je u periodu od 1984. do 1991. godine...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.