Kuzeljević: Igrači da daju maksimum

Izvor: B92, 13.Mar.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzeljević: Igrači da daju maksimum

Trener fudbalera Radničkog 1923 iz Kragujevca Slavenko Kuzeljević rekao je da očekuje maksimum od svojih igrača u utakmici sa Javorom.

Radnički bi trijumfom nad Javorom došao do prve pobede u prolećnom delu Super lige Srbije.

"Predstoji nam teška utakmica. Ekipa Javora po kvalitetu zaslužuje bolji plasman. Mi moramo meču da priđemo ozbiljno, koncentrisano i motivisano. Očekujem od svih da daju svoj maksimum na terenu, jer takvim pristupom možemo do prve pobede u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prolećnom delu prvenstva", kazao je Kuzeljević.

Kragujevčani su u prethodne dve utakmice igrali nerešeno bez golova sa Vojvodinom i Spartakom, dok je Javor izgubio u Čačku od Borca sa 1:0, a potom u Ivanjici od Crvene zvezde sa 3:1.

Utakmica 18. kola Super lige između Radničkog 1923 i Javora igra se u sredu u Kragujevcu u 14.30 časova.

Radnički 1923 je trenutno četvrti na tabeli sa 30 bodova, dok je Javor 12. sa 15 bodova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuzeljević najavljuje prvu prolećnu pobedu Radničkog

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2012

Posle dva remija bez golova na startu drugog dela sezone, fudbaleri kragujevačkog Radničkog u sredu dočekuju ekipu Javora, a trener Kuzeljević veruje da će njegova ekipa zablistati, kao i u jesenjem delu sezone protiv istog rivala.

Nastavak na Sportske.net...

Maksimalnim pristupom do pobede

Izvor: NaDlanu.com, 13.Mar.2012

KRAGUJEVAC, 13. marta 2012. (Beta) - Trener fudbalera Radničkog 1923 iz Kragujevca Slavenko Kuzeljević kazao je u utorak da očekuje maksimum od svojih igrača u utakmici sa Javorom, kako bi došli do prve pobede u prolećnom delu Super lige Srbije... KRAGUJEVAC, 13. marta 2012. (Beta) - Trener fudbalera...

Nastavak na NaDlanu.com...

Kuzeljević: Javor zaslužuje bolji plasman

Izvor: Sportal.rs, 13.Mar.2012

Radnički iz Kragujevca u sredu na "Čika Dači" dočekuje ekipu Javora iz Ivanjice. Trener Slavenko Kuzeljević se nada da će posle dve "nule" na startu proleća, njegov tim konačno zabeležiti pobedu.

Nastavak na Sportal.rs...

Nikolić: Sedam meseci igrači su bez plate...

Izvor: Mondo, 14.Mar.2012, 11:52

Trener Radničkog iz Kragujevca otkrio da je ekipa već duže vreme u velikim problemima i istakao da uprkos tome igrači pružaju svoj maksimum.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.