Čović: Vujošević laže kada kaže da ne mrzi Zvezdu

Izvor: Blic, 30.Mar.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Vujošević laže kada kaže da ne mrzi Zvezdu

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović osvrnuo se na nedeljne izjave trenera Partizana Duška Vujoševića da je Zvezda "Čovićev privatni klub" i da država više pomaže Zvezdi nego Partizanu putem sponzorstava.

"To je metod koji je oproban - da se stalno iznose odredjene neistine. Svi klubovi imaju isti status kao i Partizan. Ja sam mu dao poruku da prestane da laže, ali on ima očigledan problem i ne može da prestane. Ne sporim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je svima teško, ne sporim da se oni bore za svoju poziciju, a mi do sada nismo održali konferenciju da njih napadamo i poredimo se sa njima", rekao je Čović.

Čović je rekao i da njegovom klubu nije pomogla ni država ni predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Djilas i da je Vujošević privatizovao Partizan.

"Poruka za Partizan - obratite pažnju na Vujoševića, on pravi probleme. On misli da bi bio najbolji predsednik države i da sve najbolje zna od svih. Partizan je privatizovan klub, neka im je Bog u pomoći. Neću da ulazim te priče...", rekao je Čović i dodao da je fudbalski klub Zvezda ništa nije skrivao i da je objavio analizu finansijskog poslovanja.

Čović je rekao i da Vujošević "laže" kada kaže da ne mrzi Zvezdu, kao i da crveno-belima nije cilj da Partizan ne postoji.

Pročitajte još Vujošević: Ne mrzim Zvezdu, Čović i ja smo trenirali zajedno u Partizanu

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: "Partizan je privatizovan klub, nek' im je Bog u pomoći!"

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2014

Nakon tvrdnji trenera KK Partizan NIS da je Crvena zvezda Telekom privatno valsništvo Nebojše Čovića, prvi čovek crveno-belih još jednom je trofejnog stručnjaka nazvao "lažovom" i rekao da Partizanu kao "privatizovanom klubu" samo "Bog može da pomogne".

Nastavak na Sportske.net...

Čović: DV laže! Zvezda nije moja

Izvor: B92, 30.Mar.2014

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović demantovao je tvrdnje trenera Partizana Duška Vujoševića da su crveno-beli njegovo privatno vlasništvo..."Laž je da je CZ privatan klub, a još veća neistina da je moj privatni klub. Zvezda i FMP, kao i pređašnji FMP imaju isti status kao Partizan",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.