Bolt: Još uvežbavam tehniku na 200m

Izvor: B92, 07.Jul.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolt: Još uvežbavam tehniku na 200m

Dvostruku olimpijski šampion i najbrži atletičar na svetu Usein Bolt izjavio je da još uvek mora da radi na tehnici trčanja na 200 metara.

"Još uvek radim na tehnici i suština je u izvodjenju pravilnih pokreta tokom trke."

"Ukoliko budem bio brz prilikom izlaska iz krivine, mogu da očekujem dobar rezultat", rekao je Bolt.

Posle trijumfa u Oslu, Jamajčin će u petak po drugi put ove sezone trčati dvostruko dužu deonicu na takmičenju Dijamantske lige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Parizu.

Najveća konkurencija u trci na 200 metara u Francuskoj biće mu zemljak Mario Forist i Panamac Alonso Edvards, aktuelni vicešampion sveta, koji se uspešno oporavio od povrede.

Trka u Parizu biće dobra provera za Jamajčina pred Svetsko prvenstvo, koje će se od 27. avgusta do 4. septembra održati u južnokorejskom Daegu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolt: Uvežbavam tehniku na 200m

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Jul.2011

Dvostruki olimpijski šampion i najbrži atletičar na svetu Jusein Bolt izjavio je da još uvek mora da radi na tehnici trčanja na 200 metara:. – Još uvek radim na tehnici i suština je u izvođenju pravilnih pokreta tokom trke. Ukoliko budem bio brz prilikom izlaska iz krivine, mogu da očekujem...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Bolt: Još uvježbavam tehniku trčanja na 200 metara

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2011

PARIZ - Dvostruku olimpijski šampion i najbrži atletičar na svijetu Usein Bolt izjavio je da još mora da radi na tehnici trčanja na 200 metara, javili su danas mediji u Francuskoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

BOLT: JOŠ VEŽBAM ZA 200 METARA!

Izvor: Kurir, 08.Jul.2011, 09:27

Dvostruki olimpijski šampion i najbrži atletičar na svetu Jusein Bolt izjavio je da još uvek mora da radi na tehnici trčanja na 200 metara...- Još uvek radim na tehnici i suština je u izvođenju pravilnih pokreta tokom trke. Ukoliko budem bio brz prilikom izlaska iz krivine, mogu da očekujem...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.