Bekrić trči za finale, ključna utakmica za rukometaše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2012, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekrić trči za finale, ključna utakmica za rukometaše

LONDON -

Srbija će osmog dana na Olimpijskim igrama u Londonu, u subotu, imati predstavnike u šest sportova - streljaštvu, vaterpolu, veslanju, rukometu, atletici i odbojci.

Prve na borilišta izlaze reprezentativke u streljaštvu Andrea Arsović i Ivana Maksimović, koje od 10 sati pucaju u kvalifikacijama u disciplini >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << malokalibarska puška trostav.

Pola sata kasnije vaterpolisti igraju protiv selekcije SAD u četvrtom kolu B grupe.

Četverac Srbije bez kormilara u sastavu Miloš Vasić, Goran Jagar, Miljan Vuković i Radoje Đerić od 11:30 veslaju u B finalu.

Jednu od ključnih utakmica za plasman u četvrtfinale olimpijskog turnira igraju rukometaši, koji se od 12.15 časova sastaju sa reprezentacijom Južne Koreje u četvrtom kolu B grupe.

Ukoliko žele da prođu među osam najboljih, izabranici Veselina Vukovića moraće da pobede protivnika, ali i kasnije selekciju Mađarske.

Srpski atletičar Predrag Filipović u 18 sati počinje takmičenje u brzom hodanju, a dva sata kasnije Emir Bekrić nastupa u polufinalnoj trci na 400 metara s preponama.

Poslednji na teren izlaze odbojkaši, koji od 23 sata po našem vremenu igraju protiv selekcije Brazila u četvrtom kolu B grupe.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Vaterpolo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekrić trči za finale, ključna utakmica za rukometaše

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Avg.2012

Srbija će danas, osmog dana na Olimpijskim igrama u Londonu, imati predstavnike u šest sportova - streljaštvu, vaterpolu, veslanju, rukometu, atletici i odbojci.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Subota na OI: Bekrić trči za finale, rukomet, vaterpolo, odbojka...

Izvor: Večernje novosti, 04.Avg.2012

Srbija će osmog dana na Olimpijskim igrama u Londonu, u subotu, imati predstavnike u šest sportova - streljaštvu, vaterpolu, veslanju, rukometu, atletici i odbojci.Prve na borilišta izlaze reprezentativke u streljaštvu Andrea Arsović i Ivana Maksimović, koje od 10 sati pucaju u kvalifikacijama...

Nastavak na Večernje novosti...

OI: Četverac četvrti u B finalu

Izvor: Sportal.rs, 04.Avg.2012

Srpski četverac u sastavu Miloš Vasić, Goran Jagar, Miljan Vuković i Radoje Đerić, osvojio je četvrto mestu u B finalu na Olimpijskim igrama u Londonu.

Nastavak na Sportal.rs...

Srbija na Olimpijadi, VIII dan

Izvor: DANuBeogradu.rs, 04.Avg.2012

Osmog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu Srbija će imati predstavnike u pet sportova. Reprezentativke Srbije u streljaštvu Ivana Maksimović i Andrea Arsović u 10.00 takmičiće se u kvalifikacijama discipline trostav na 50 metara. Rukometaši se sastaju sa Južnom Korejom u 12.15, u...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Ivana Maksimović srebrna, stota medalja za Srbiju! (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Avg.2012

Ivana Maksimović osvojila je srebrnu medalju u disciplini malokalibarska puška trostav.. Srpska reprezentativka je sa 687,5 krugova ostavila iza sebe bronzanu Čehinju Adelu Sikorovu (683 kruga) i tako osvojila 11 medalju za srpske strelce, ujedno i jubilarnu, stotu za Srbiju u istoriji Olimpijskih...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Bravo Ivana! Maksimovićeva u finalu trostava, nova šansa za medalju!

Izvor: Blic, 04.Avg.2012

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Ivana Maksimović plasirala se u finale u disciplini malokalibarska puška trostav...Maksimovićeva je posle prve serije hitaca bila na deobi 20. pozicije, gde i Andrea Arsović, a onda je "eksplodirala" u klečećem i stojećem stavu i sa 590 od maksimalnih 600...

Nastavak na Blic...

OI: Britancima zlato u četvercu bez kormilara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Avg.2012

Britanski veslači osvojili su danas zlatnu medalju u trci četverca bez kormilara na Olimpijskim igrama u Londonu. Oni su poslije 2.000 metara na cilj stigli za šest minuta, tri sekunde i 97 stotinki. Drugo mjesto pripalo je posadi iz Australije, a treće veslačima iz Sjedinjenih Američkih Država....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

OI UŽIVO: Maksimovićevoj srebro, sjajni vaterpolisti, Bekrić bez finala, počeli odbojkaši

Izvor: Večernje novosti, 05.Avg.2012, 01:05

Srbija će osmog dana na Olimpijskim igrama imati predstavnike u šest sportova - streljaštvu, vaterpolu, veslanju, rukometu, atletici i odbojci.Pratite dešavanja zajedno sa nama iz minuta u minut..23:45 ODBOJKAŠI SRBIJE POČELI MEČ SA BRAZILOMU 23.00 odbojkaši Srbije je trebalo da počnu meč 4....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.