Đoković protiv Del Potra za olimpijsku bronzu

Izvor: Politika, 04.Avg.2012, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Del Potra za olimpijsku bronzu

LONDON –Devetog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu, u nedelju, Srbija će imati predstavnike u četiri sporta - streljaštvu, atletici, odbojci i tenisu.

Šansu da Srbiji donese novu medalju imaće Novak Đoković, koji bi u 13 sati trebalo da počne meč za >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << treće mesto protiv Argentinca Huana Martina del Potra.

Prvi na borilišta izlaze reprezentativci u streljaštvu Damir Mikec i Andrija Zlatić, koji od 10 sati pucaju u kvalifikacijama u disciplini malokalibarski pištolj.

Atletičarke Olivera Jevtić i Ana Subotić u podne nastupaju u maratonskoj trci, dok od 20.05 sati počinju kvalifikacije u skoku u vis u kojima će se takmičiti Dragutin Topić.

Program zatvaraju odbojkašice, koje od 23 sata u meču bez rezultatskog značaja igraju protiv Brazila u poslednjem kolu B grupe olimpijskog turnira.

Tanjug

objavljeno: 04.08.2012
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Olimpijske igre,   Tenis

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.