Abramovič i Konte grade novi tim: Prodaju Ivanovića, Matića, Fabregasa...

Izvor: Večernje novosti, 29.Sep.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abramovič i Konte grade novi tim: Prodaju Ivanovića, Matića, Fabregasa...

Prema saznanjima “Tajmsa” gazda i trener Čelsija su posle seije sastanak odlučili da naprave “čistku” U Čelsiju se sprema “čistka”. Prema pisanju engleskog “Tajmsa” Roman Abramovič i Antonio Konte žele da izgrade novi tim i spremni su da prodaju nekoliko igrača. Prema njihovim navodima gazda i trener “plavaca” su tri dana u nizu ručali zajedno u trening centru “Kobham” gde su razgovarali o budućnosti tima. Na listi igrača koji će biti prodati >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su Branislav Ivanović, Nemanja Matić, Sesk Fabregas, Oskar i Geri Kehjil. - Posle poraza od Arsenala nisam spavao dve noći, a kada to ne radim onda razmišljam o svemu i da analiziram stvari - rekao je pre par dana Konte. Prema navodima istog lista Konte je dao dozvolu klubu da proda Tiba Kurou u slučaju ponude od preko 50 miliona funti.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spremite se za "metlu" - Petorica napuštaju Čelsi!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2016

Ekipa Čelsija nije baš najbolje počela novu sezonu, izgleda da nije ovo tim za najveće domete, pa će uslediti egzodus...Antonio Konte i Roman Abramovič su svaki dan na ručku zajedno, razgovaraju o ekipi i načinu kako da stignu do najvećih uspeha na sportskom planu...Pouzdani "Tajms" piše da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.