Dodik: Uskoro formiranje Vlade RS

Izvor: B92, 22.Okt.2014, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Uskoro formiranje Vlade RS

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je skoro formiranje Vlade RS i učešće SNSD-a u formiranju Saveta ministara BiH.

On je u razgovoru sa šefom Misije OEBS-a u Bosni i Hercegovini Džonatanom Murom naveo da je zadovoljan rezultatima opštih izbora u BiH.

Govoreći o tzv. evropskim uslovima, koji su pred BiH, Dodik je Mura podsetio da je Srpska dala adekvatan odgovor na oba pitanja i da je i dalje problem u Federaciji BiH, odnosno u dogovoru Bošnjaka i Hrvata, prenele je agencija Fena.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik najavio skoro formiranje Vlade RS

Izvor: Blic, 22.Okt.2014

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je, tokom razgovora sa šefom Misije OEBS-a u Bosni i Hercegovini Džonatanom Murom, naveo da je zadovoljan rezultatima opštih izbora u BiH i najavio skoro formiranje Vlade RS i učešće SNSD-a u formiranju Saveta ministara BiH...Dodik je ambasadoru Muru...

Nastavak na Blic...

Dodik negodovao šefu OEBS-a zbog sporog brojanja glasova

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2014

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u sredu je u razgovoru sa šefom misije OEBS u BiH Džonatanom Murom izrazio zadovoljstvo rezultatima opštih izbora u BiH, najavljujući skoro formiranje Vlade RS i učešće Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Savetu ministara BiH, saopšteno je iz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.