Veroljub Stevanović predsednik stranke Zajedno za Šumadiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2009, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veroljub Stevanović predsednik stranke Zajedno za Šumadiju

KRAGUJEVAC - Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović izabran je danas za predsednika novoformirane partije "Zajedno za Šumadiju".

Stevanović je na tu funkciju izabran jednoglasno na današnjem Osnivačkom kongresu stranke "Zajedno za Šumadiju" kome je prisustvovalo 460 delegata iz 15 gradskih i opštinskih odbora.

Na kongresu su izabrani potpredsednici partije i članovi Upravnog odbora, a usvojen je i statut koji "Zajedno za Šumadiju" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opisuje kao regionalnu političku stranku liberalne desnice.

Najvažniji politički ciljevi delovanja stranke nalaze se u programu partije pod nazivom "Načelo" koji stranku opredeljuje za decentralizaciju i privredni preporod društva.

Za potpredsednike partije Osnivački kongres je danas jednoglasno izabrao narodnog poslanika Sašu Milenića, člana Gradskog veća Kragujevca Nebojšu Vasiljevića i mašinskog inženjera Branka Lazovića iz Čačka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stevanović na čelu nove stranke

Izvor: B92, 02.Maj.2009

Kragujevac -- Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović izabran je za predsednika novoformirane partije "Zajedno za Šumadiju"... Stevanović je na tu funkciju izabran jednoglasno na Osnivačkom kongresu stranke "Zajedno za Šumadiju" kome je prisustvovalo 460 delegata iz 15 gradskih i opštinskih...

Nastavak na B92...

Stevanović: Decentralizacija uslov za ekonomski razvoj

Izvor: Blic, 02.Maj.2009

Predsednik novoformirane stranke Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović izjavio je danas u Kragujevcu da su ciljevi te stranke decentralizacija Srbije, ekonomski razvoj države i njen ulazak u evroatlantske integracije...Na skupu povodom osnivanja stranke, Stevanović je rekao da se nova stranka zalaže...

Nastavak na Blic...

Verko - AutonomaŠ iz Šumadije

Izvor: Kurir, 03.Maj.2009, 13:37

BEOGRAD - Veroljub Stevanović, predsednik novoformirane stranke "Zajedno za Šumadiju", bez ikakvog uvijanja obelodanio je da je cilj partije koju će voditi decentralizacija Srbije, kao i da će se zalagati za reviziju Ustava Srbije kako bi Srbija bila organizovana kao država regija sa dvodomnim parlamentom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.