Srbija neće menjati predlog rezolucije

Izvor: Danas, 18.Avg.2010, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija neće menjati predlog rezolucije

Srbija neće odustati od predloženog teksta rezolucije o Kosovu koju će Generalna skupština UN razmatrati na zasedanju u septembru, rekli su Danasu izvori iz državnog vrha. Predsednik Boris Tadić, premijer Mirko Cvetković, potpredsednici Vlade Božidar Đelić i Ivica Dačić i ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić u potpunosti su saglasni da je sadržaj rezolucije koju je Srbija podnela krajem jula najbolje moguće rešenje i da ne treba pristati na zahteve SAD i najmoćnijih članica EU da tekst pretrpi suštinske izmene.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija neće menjati predlog rezolucije

Izvor: S media, 19.Avg.2010, 00:11

Manje stranke u vlasti imaju pravo na svoje stavove, ali ne odustajemo od predloga, poruka iz državnog vrha. U slučaju da srpski akt ne bude usvojen kosovsku nezavisnost priznaće 10 do 20 država. Očekuje se da će neke zemlje EU pokušati da izvrše pritisak na Bramerca...Srbija neće odustati od...

Nastavak na S media...

Srbija neće menjati predlog rezolucije o Kosovu

Izvor: EMportal, 19.Avg.2010

Srbija neće odustati od predloženog teksta rezolucije o Kosovu, koju će Generalna skupština Ujedinjenih nacija razmatrati na zasedanju u septembru, rekli za Danas izvori iz državnog vrha.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.