Izvor: Scandal.rs, 25.Jun.2016, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Koji mališani ostaju do samog kraja? (video)

Takmičenje “Pinkove zvezdice” ušlo je u samu završnicu. U trci za najboljeg takmičilo se 14 mališana, koji su se borili da osvoje srca publike koja putem SMS poruka glasa za svog favorita.

U svom najboljem izdanju večeras su se predstavili Žarko Pribaković, Elena Bimbiloska, Darija Vračević, Veljko Čačić, Tomislav Milovanović, Irnes Divjan, Nika Purić, Eva Manić, Anđela Mijić, Antonia Gigovska, Uroš Stanković, Indira Beriša, Martija Stanojković i >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Marko Bošnjak.

Žiri je malo promenjen pa se umesto Goce Tržan u crvenoj stolici našao Sale Tropiko.

Žurka je počela! Pinkove zvezdice i njihove kolege iz prethodne sezone izašli su na binu i napravili sjajnu atmosferu. Nakon ove žurke očekuje se presek glasanja. Onaj ko bude imao najmanje glasova napustiće takmičenje.

Nastupe pogledajte ispod.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.