Težak žreb za Đokovića u Parizu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak žreb za Đokovića u Parizu

Novak Đoković slobodan je u prvom kolu Masters turnira u Parizu, a u drugom će igrati sa boljim iz meča Filip Kolšrajber – Eduard Rože Vaselan.

Brani titulu u Parizu: Novak Đoković 

 

U trećoj rundi Novak bi prema projekciji trebalo da se sastane sa Gaelom Monfisom ili Džonom Iznerom, a ni četvrtfinale ne donosi ništa lakši zadatak – tu će srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tenisera najverovatnije čekati Endi Mari ili Grigor Dimitrov.

 

Projektovani Đokovićev rival u polufinalu trebalo bi da bude David Ferer, ali u tom delu žreba još se nalaze Nišikori, Conga i Simon.

 

Drugu polovinu žreba predvodi Rodžera Federer, koji će se u drugoj rundi sastati sa pobednikom duela Šardija i kvalifikanta. Potencijalni Federerovi rivali do polufinala redom su Fonjini (ili Karlović) i Raonić (ili Gaske ili Bautista-Agut).

 

U polufinalu bi Federer trebalo da igra sa Stanom Vavrinkom, a u toj četvrtini žreba još igraju Berdih, Lopes i Anderson.

 

Prošle godine titulu je osvojio Đoković, koji je u finalu savladao Davida Ferera as 7:5, 7:5.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

TEŽAK ŽREB ZA ĐOKOVIĆA U PARIZU: Izner, Marej, Nišikori, Conga, Ferer...

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014

Najbolji teniser sveta Novak Đoković takmičenje na poslednjem Mastersu u sezoni počinje duelom sa boljim iz meča između Nemca Filipa Kolšrajbera i Francuza Eduarda Rožea Vaselana..PARIZ - Najbolji teniser sveta Novak Đoković takmičenje na poslednjem turniru iz serije ATP 1000 počinje duelom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.