Nezapamćen skandal u Parizu: Brutalne uvrede Serža Orijea saigračima u PSŽ-u, posle ovoga Blan će ga izbaciti iz tima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2016, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezapamćen skandal u Parizu: Brutalne uvrede Serža Orijea saigračima u PSŽ-u, posle ovoga Blan će ga izbaciti iz tima (VIDEO)

Reprezentativac Obale Slonovače, pak, tvrdi da je sve nameštaljka

Na terenu sve pod konac, a van njega - skandal. Nezapamćen. Zbog načina, ali i trenutka, u kome je izveden. Posle svega, čini se, Serž Orije nema više šta da traži na Parku prinčeva.

Desni bek Pari Sen Žermena žestoko je izvređao saigrače, posebno trenera Lorana Blana, i na prilično nepristojan način uzburkao duhove u Parizu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pred prvi meč osmine finala Lige šampiona, u utorak protiv sve boljeg Čelsija.

Reprezentativac Obale Slonovače je putem video aplikacije Periskop odgovarao uživo na pitanja navijača. Većina ih je bila direktna, u „meso“, a takvi su bili i odgovori Orijea. Bez ustručavanja. Neprimereni. Nekulturni. Nedozvoljeni.

Kad ga je jedan od navijača pitao da li Loran Blan povlađuje (upotrebićemo ovu, jer je reč koja je izašla u etar brutalna psovka i ne zaslužuje mesto na ovom portalu), defanzivac je uzvratio sočno:

„On je si... Mekušac“.




Nije štedeo ni Van der Vila, Kavanija, navijače Marselja, a kad su ga pitali da ko je bolji golman - Kevin Trap ili Salvatore Sirigu - otvoreno je stao na stranu Nemca i rekao da je Italijan „završio svoje“ u PSŽ-u.

Izgleda da će pre njega Pariz napustiti baš Serž Orije, za koga francuska javnost nema razumevanja, bez obzira što je tokom noći, posredstvom prijatelja, poslao poruku da je ceo video nameštaljka, da je njegov glas montiran i zloupotrebljen, te da to - zapravo - nije ni bio on.

„Svejedno, takve reči su neprihvatljive. Serž Orije je završio u Parizu“, grmeo je nekadašnji francuski reprezentativac Frank Lebef u TV programu koji se bavio najnovijom aferom u svetu fudbala.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Defanzivac PSŽ bez kompasa: Uvrede Blanu i Zlatanu

Izvor: B92, 14.Feb.2016

Defanzivac Pari Sen Žermena Serž Orije je izneo niz prostačkih uvreda na račun trenera pariskog kluba Lorana Blana. "Blan je pi*ka koja miluje Zlatana Ibrahimovića po mu*ima", rekao je Orije.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.