PL - Furiozni gosti!

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Furiozni gosti!

Od pet utakmica Premijer lige igranih od 16 časova, čak četiri pobede gostiju, uz jedan nerešen rezultat.

Rekli bismo -  neočekivan trijumf Stouka protiv Bornmauta.

Ne igraju u dobroj formi, ali u tome je i draž Premijer lige, Stouk je danas kao gost savladao novog Premijerligaša sa 1:3 golovima Imbule, Afelaja i Hoselua.

Počasni gol za Bornmaut je postigao Riči u 57. minutu.

Adebajor je obeležio meč Kristal Palasa i Votforda, ali njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim nije pobedio. Votford je došao do prednosti u 16. minutu preko Troja Dinija iz penala, da bi Adebajor postigao svoj prvenac u 45. minutu.

Ipak, pobedu gostima donosi sjajni Troj Dini golom u 82. minutu meča.

Još jedna pobeda gostiju zabeležena je u meču Evertona i VBA. Gosti su došli da se brane, uspeli su u toj nameri, "Karamele" nisu imale ni sreće na kraju, propustili su ogroman broj prilika. Jedini gol na meču videli smo u 14. minutu, delo je Salomona Rondona.

Čast domaćih u ovom terminu od 16 časova u Premijer ligi spasio je Norič.

Iako su vodili sa 2:0, fudbaleri Noriča nisu uspeli da slave protiv Vest Hema, na kraju je bilo 2:2.

Brejdi i Hulahan su postigli golove za Norič, Paje i Nobl su izjednačili rezultat golovima u 74. i 76. minutu.

Na kraju, Svonsi je savladan od Sautemptona sa 1:0, a jedini gol na ovom meču za goste postigao je Šejn Long u 69. minutu. Srpski reprezentativac, Dušan Tadić, je ceo meč presedeo na klupi.

Svonsi - Sautempton 0:1

Norič - Vest Hem 2:2

Kristal Palas - Votford 1:2

Everton - VBA 0:1

Bornmaut - Stouk 1:3


Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme debitantskih golova: Adebajor posle 475 dana, proradio Afelaj, dao ga i Imbula, ali je junak Troj Dini (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Feb.2016

Napadač Votforda pokorio Selhurst park, Sautempton u fantastičnoj seriji, šesti meč bez primljenog gola..Dugo je Odion Igalo bio udarna igla Votforda, ali je danas golgeterski pelecer prešao na njegovog kolegu iz napada, Troja Dinija. Snažni centarfor je maltene sam ućutkao publiku na Selhurst...

Nastavak na MozzartSport.com...

Pobede Sautemptona, Stouka, remi Noriča i Vest Hema

Izvor: Beta, 13.Feb.2016

Fudbaleri Sautemptona pobedili su danas u gostima Svonsi sa 1:0 u utakmici 26. kola Premijer lige. Jedini gol na utakmici, vredan tri boda, postigao je Šejn Long glavom u 69. minutu. Sautempton je šesti na tabeli Premijer lige sa 40 bodova, dok je Svonsi na 16. sa 27 bodova. Stouk je protiv Bornmuta...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.